Medlemsträffar

Se längst ned på sidan för aktuella träffar

dsc_0008

Föreningen Balans Uppsalas medlemsträffar är till för alla våra medlemmar. Ingen föranmälan krävs utan det är bara att komma.  Vi samlas kring ett ämne, diskuterar, utbyter erfarenheter och har det trevligt tillsammans. Vi brukar bjuda in någon som informerar om något, t.ex. en sjuksköterska som berättar om mediciner, en forskare som berättar om senaste forskningen eller en person med en intressant historia som vi kan lära oss av. Det viktigaste syftet med medlemsträffarna är att vi får träffas och prata.

Du är även välkommen att prova på en medlemsträff utan att vara medlem.

Balans Uppsala bjuder på gratis fika!

Balans_streck_hemsida_vt2014

Håll utkik efter nya medlemsträffar här

Vem påverkar psykiatrin?

Varmt välkomna till årets andra medlemsträff “Vem påverkar psykiatrin?” som kommer att handla om intressepolitik och brukarinflytande.

Vem påverkar psykiatrin?

Är du intresserad av hur du kan påverka den psykiatriska vården? Kom och träffa tre kvinnor som arbetar med det dagligen: Jeanette Nordin (Brukarombud Uppsala kommun), Pia Röjdeby (BISAM region Uppsala) och Elsa Kjellander (Brukarrevisor BriU) som i många år representerat Balans på brukarråd och i nätverk. Ett tillfälle att lära dig mer om hur vi i Balans jobbar med intressepolitik.

Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor till alla tre, maila gärna era frågor innan till info@balansuppsala.se

När: Tisdag 20 april
Klockan: 18:00-20:00
Var: Via Zoom

Skicka din anmälan till info@balansuppsala.se ange ditt namn i anmälan. Du får en zoom-länk till mailen du skickar från.