Medlemsträffar

Se längst ned på sidan för aktuella träffar

dsc_0008

Föreningen Balans Uppsalas medlemsträffar är till för alla våra medlemmar. Ingen föranmälan krävs utan det är bara att komma.  Vi samlas kring ett ämne, diskuterar, utbyter erfarenheter och har det trevligt tillsammans. Vi brukar bjuda in någon som informerar om något, t.ex. en sjuksköterska som berättar om mediciner, en forskare som berättar om senaste forskningen eller en person med en intressant historia som vi kan lära oss av. Det viktigaste syftet med medlemsträffarna är att vi får träffas och prata.

Du är även välkommen att prova på en medlemsträff utan att vara medlem.

Balans Uppsala bjuder på gratis fika!

Balans_streck_hemsida_vt2014

Fika i Balans

Under terminens första medlemsträff har vi Öppet hus! Inget krav på medlemskap denna gång. En chans att bekanta sig med föreningen inför kommande år. Vi bjuder på fika och finns där för att svara på just dina frågor. Välkommen att delta i samvaron!
Dag: Tisdag 29 januari
Tid: 18.00-20.00
Plats: HSO, Kungsgatan 64, Uppsala

Annorlunda medlemsträff

Välkommen till en annorlunda medlemsträff! Vill du vara med och påverka vården på mottagningen för hjärnstimulering? Balans är inbjudna av personalen för att vi ska delge dem våra erfarenheter, funderingar och rädslor kring ECT och rTMS. Om du vill följa med så ses vi
Tid: tisdag 16 april kl 16.30-18.00
Plats: Psykiatrins hus, ing 10, bottenplan.

Fika finns. Max 20 deltagare. Anmälan till info@balansuppsala.se senast måndag 15 april.

Terminens sista medlemsträff

Torsdagen den 23 maj terminens sista Medlemsträff med avslutningsfika. Om vädret tillåter är vi ute i det gröna annars inne på HSO.
Dag: Torsdag 23 maj
Tid: 18.00 – 20.00
Plats: HSO, Kungsgatan 64, Uppsala